Skip to main content
0
Magische Informatie

Goochelaar huren… waarom zou je?

Een goochelaar huren om jouw feest op te vrolijken?  Hier is waarom dat een goed idee is.

1

Verwondering

Goochelaars brengen verwondering die jouw gasten tijdens het feest zal vermaken. Het heeft een hoge entertainmentwaarde. De gasten worden ook betrokken en hebben iets te leuks te doen.
2

Unieke ervaring

Een goochelaar biedt magische ervaring die jouw feest zal onderscheiden van anderen. Het gespreksonderwerp bij uitstek tijdens het feest en nog lang erna!
3

Interactie met het publiek

Goochelaars betrekken het publiek vaak bij alles wat ze doen, waardoor er een sfeer ontstaat die gasten entertaint en bij elkaar brengt. De ideale ijsbreker tijdens recepties!
4

Veelzijdigheid

Goochelaars kunnen optreden voor verschillende gelegenheden en leeftijdsgroepen, waardoor ze een veelzijdige entertainmentoptie zijn voor elk type feest.
5

Professionaliteit

Professionele goochelaars knullen er niet op los, maar weten waarmee ze mee bezig zijn om een goede sfeer van magie en entertainment te brengen. Jouw feest is dus in goede handen! Toch al zeker als je de Magic Dudes boekt!

Goochelaars…. Wat voor beesten zijn het?

Vooraleer je een goochelaar inhuurt…. Wat doen ze, waar zijn ze, van waar komen ze?

Een  goochelaar is een entertainer die je de illusie zal geven dat er letterlijik magie voor jouw ogen ontwikkelt.  Iets wat bovennatuurlijk of buitenaards is en gewoonweg op deze aarde niet kan!  Alles is natuurlijk trukerij en niks is wat het is! Hoe beter de goochelaar is, hoe sterker het publiek zal geloven dat hij of zij echt kan toveren!

Maar het is ook belangrijk hoe dit gebracht wordt.  Een goochelaar is een entertainer, dus het show-element is belangrijk… misschien wel het allerbelangrijkste.  “Droog” wat kaarttruckjes doen zal jou en je gasten al snel in slaap wiegen of de interesse laten verliezen.

Als de goochelaar het zeer boeiend, humoristisch, sfeervol of pakkens kan brengen, zal iedereen op het puntje van de stoel zitten… om dan weggeblazen worden als het moment van magie er is!

Een goochelaar kan je inhuren voor verschillende aan evenementen, zoals familiefeesten, bedrijfsevenementen, beurzen, andere speciale gelegenheden. Ze kunnen optreden voor kleine of grote groepen en kunnen hun show aanpassen aan het thema of de toon van het evenement.

De Magic Dudes spelen ook in jouw woonkamer!  Privéfeestje voor een klein aantal personen?  Maak het unien en boek ons!

Lees ook ons artikel welke goochelaars er zijn.