Skip to main content
0

Ons team van Goochelaars

Deze top goochelaars staan ons regelmatig bij om in Vlaanderen en soms daarbuiten jou te verwonderen en te entertainen.

Mentalist

Tayson Peeters

Tayson Peeters (°1990), mentalist speelt graag met je geest. Al sinds jonge leeftijd heeft hij een grote fascinatie voor de kunst van het goochelen, wat later leidde naar het mentalisme en alles wat te maken heeft met het afleiden en misleiden van onze 5 zintuigen. Als mentalist en skepticus begrijpt hij maar al te goed het belang van kritisch denken. Vanuit een skeptisch perspectief geeft hij dan ook lezingen over onderwerpen als cold reading, (zelf)bedrog en illusie, en maakt hij ons door middel van de kunst van het mentalisme attent op de feilbaarheid van het menselijk waarnemingsvermogen.

Close-Up/Tafelgoochelen

Magic Ronaldo

Een fascinerend onderdeel van de goochelwereld waarin – voornamelijk – kaarttrucs worden gebracht. Vlak bij de mensen aan tafel.

De toeschouwers zitten als het ware met hun “neus op de feiten” en worden op deze manier van zeer dichtbij bij de goochelskills betrokken.

Deze directe betrokkenheid maakt het nog fascinerender en spectaculairder als toeschouwer.

Ook illusie en mentalisme passeren de revue waarin de toeschouwer wordt meegenomen in de magische wereld van close-up, voorspellingen, mindgames, …