Skip to main content
0
Evenement

Sfeerbeelden goochelshow in Gent – Magic Dudes

Enkele sfeerbeelden van onze goochelshow in House Of Mysteries op 23 novemer

Waarom zou als volwassenen naar een Goochelshow gaan kijken?

Voor de verwondering: In de chaos van het dagelijks leven en de sleur, kan een goochelshow je even laten ontsnappen aan de realiteit. Misschien wil je eventjes terug kind zijn en verwonderd worden door een stevige portie magie? Goochelshows!

Intellectuele Uitdaging kan ook een reden zijn. Een goochelshow kan je zeker uitdagen als je van puzzels houdt. Hoewel het voor ons niet de bedoeling is. Het is veel beter om even te geloven in de magie en niet te piekeren over hoe we je aan het bedriegen zijn terwijl je er zit op te kijken…. En laat ons achteraf gerust als je “denkt” dat je weet hoe het werkt.. Het enige juiste antwoord dat je van ons zal krijgen is: “magie!”

Humor en Entertainment: Entertainment staat op nummer één. Wat heb je eraan als het magisch is maar slaapverwekkend? Ik las ooit in een boek: “als je echt kon toveren, maar het heel slecht kunt brengen, dan zal het nog altijd saai zijn om naar te kijken!”

Sociale Ervaring: Een goochelshow is de ideale ijsbreker op gelijk welk event. Garantie voer om een lange tijd over te praten!
Interactie en Deelname: Alles wat we doen is interactief…. je staat niet te gapen hoe een konijn 12 keer uit een hoed komt. De eerste keer heb je het wel al gezien…. Entertainment, weet je nog?

Nostalgie: Een goochelshow kan herinneringen oproepen aan hun eigen jeugd, wat een nostalgisch en vrolijk gevoel geeft.​